Weblaptervezés

Referenciák

dreamlandpolo.hu

Projektemben teljes arculat kialakítása volt a cél a hobbitevékenységem reklámozása számára. A koncepció egy olyan weboldal kialakítása volt, melyben a sokféle színben pompázó munkáim jól néznek ki. Ezt később webshoppá alakítottam át, hogy még többet hozzak ki az oldalból.

hunniagyermekei.hu

A Hunnia Gyermekei Íjász és Hagyományőrző Egyesület részére, egy teljes statikus oldalt alakítottam ki. A tervezésnél ügyeltem arra, hogy az oldal egyszerre legyen modern, és mégis összeférjen a hagyományőrzéssel.

szabadszombattanc.hu

A Szabad Szombat Táncegyüttes dinamikus oldalának megtervezése és elkészítése közben azt tartottam szem előtt, hogy a táncegyüttes bármilyen színes cikket közölni tudjon anélkül, hogy az szétrombolná az oldal egységét.

dreamgraphics.hu

A saját weboldalam felépítése, melyben a tevékenységemet be tudom mutatni. Célom egy letisztult, mégis az egyéniségemnek megfelelő weboldal kialakítása.

punkrockshop.wtf

Talán a valaha felépített legtrendibb oldalam a punk&rock shop. A koncepcióban a kedvenc színeim dominálnak, és a fotózástól a grafikákig mindent saját magam készítettem el. A webshop kialakítása letisztult, könnyen kezelhető és értelmezhető.

A Somnis Könyvkiadó weboldalának a teljes oldaldizájnját én készíthettem el, valamint a hozzá tartozó grafikák is a saját munkáim. Szerencsére egy hihetetlenül együttműködő csapattal dolgozhattam, így könnyen megtaláltuk a dizánjban a közös hangot.

A 12 Lépés shop egy igazi kihívás volt számomra, hiszen egy olyan webshopot kellett felépítenem, amely anonim szenvedélybetegek tudnak vásárolni, és ez az anonimitás a weboldalon is visszaköszön. A képanyag csekély, az oldal színe pedig az aktuális 2020-as év színe a Basic Blue, melyre azért esett a választásom, mert a stabilitás és a kitartás színe.

A Kátrány Band merch egy teljesen alap  egyoldalas weboldal, mely zenekaroknak nyújt termékgyártási lehetőséget nagyker áron. Az oldalon található kb. 30 oldalas katalógus is a saját munkám.

Egy várboltoknak nyílt nagykereskedés komplett oldalát építettem fel ezúttal. A dizájn mellett a katalógus és a webshop is az én munkám, valamint a termékek előnézeti képei közül is sokat magam raktam össze. Az oldal stílusa letisztult, mégis a régi múltat idézi. A színei az Orangered és a 2020-as év színe a Basic blue, melyek együtt tökéletes összhangot alkotnak!

Egy családi vállalkozás oldala, mely igyekszik követni a tradicionális értékeket, az önmaga lokálpatrióta stílusában. A színeket illetően voltak nehézségeim, mivel a logó királykék és piros színeihez ragaszkodtak, és hát valljuk be nem könnyű olyan színekkel dolgozni, amik egy színmélységen vannak, és vibrálnak egymás mellett. Ennek ellenére úgy vélem, hogy megtaláltam az arany középutat a stílusosság és a modernség, valamint a hagyományos stílus és az elvárások között.

Ismét egy iszonyú menő oldalt építettem, a HunkyPunky oldalt, mely egy ondschool underground bolt webes megfelelőjét kívánja tükrözni. Színei és stílusa extrém, pimasz és maximálisan cool. A webshop kialakításánál nagyon kellett ügyelnem arra, hogy minél könnyebb legyen a termékekre többféleképpen is rákeresni, illetve arra is, hogy sok termék lesz, tehát a módosításokat minél egyszerűbben és gyorsabban lehessen elvégezni rajta.

A Tarottia weboldal és shop az egyik kedvencem, témája szerint tarot jövendölő oldal, ahol különféle termékek is kaphatók (többek között a saját kézműves cuccaim is). Színeiben a misztikusságra törekedtem, a lila egy sejtelmes, mágikus hatást kelt, a narancs pedig a fényt idézi, és összességében tökéletes összhangot mutatnak.

Szolgáltatásaim

Reszponzivitás

Telefon, Táblagép és Számítógépes nézetben is tökéletesen megjelenő weboldalak.

Statikus és dinamikus oldalak

Egyszerű statikus oldalra, vagy egy olyan dinamikus weboldalra van szüksége, melyre bejegyzéseket tud létrehozni? Nálam elkészíttetheti mindkettőt!

Fényképezés

Nincs jó fotója a cégről? Ne izguljon emiatt! Két fényképésszel dolgozok együtt, akik igény esetén elkészítik az oldalához szükséges fotóanyagot!

Weboldal terveim

Az OnlyOne Fürdőruhamárka weboldalterve

A Chill Cafe kávézó weboldalterve

weboldalterv egy állatkert részére

Autóiskola weboldalterv

Csomagok és árak

Egyszerű weboldal

2 menüpontos statikus, reszponzív weboldal, egyszerű arculatokhoz, illetve kampányoldalakhoz.
A szolgáltatás ára: 65.000 Ft - 90.000Ft, mely tartalmazza egy évre a domain és a tárhely díját is.

Komplex weboldal

5 menüpontos statikus, reszponzív weboldal, céges arculatokhoz.
A szolgáltatás ára: 150.000 -200.000 Ft, mely tartalmazza egy évre a domain és a tárhely díját is.

Komplex plusz weboldal

5 -7 menüpontos dinamikus, reszponzív weboldal, céges arculatokhoz.
A szolgáltatás ára: 200.000 Ft - 300.000 Ft, mely tartalmazza egy évre a domain és a tárhely díját + 20.000 Ft egyszeri oktatási díj a portál üzemeltetéséhez, ajándék használati útmutatóval.

webdizájn

Modern és izgalmas webdizájnra van szüksége? A kivitelező csapata már csak a tervezőre vár, hogy megkezdhesse az oldala lehetőségét? Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot még ma!
A dizájneri szolgáltatásom ára: 300.000 Ft - 400.000 Ft

Amennyiben a weboldalához fényképezésre van szükség, vagy egyedi igényei vannak az oldal kialakításával kapcsolatban, egyedi árajánlatért kérem vegye fel velem a kapcsolatot!