Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A jelen weboldal (továbbiakban: dreamgraphics,hu) üzemeltetője Balog Krisztina e.v.

A weboldal felhasználó által történő felkeresésére, valamint az itt található információk használatára a jelen Jogi Nyilatkozatban foglalt feltételek érvényesek. A weboldal használatával kapcsolatos adatvédelmi információkért az Adatvédelmi nyilatkozatunkat is ajánlom a felhasználó szíves figyelmébe.

Védjegyek

Valamennyi védjegy, márkanév, embléma, és logó Balog Krisztina, valamint vállalati partnerei tulajdonában van.

A dreamgraphics.hu védjegyei, márkanevei, emblémái és logói csak a jelen használati feltételek szerint, illetve Balog Krisztina előzetes írásos engedélyével használhatók fel.

A dreamgraphics.hu termékek reklám- és promóciós célú használatához a tulajdonos engedélye szükséges.

A weboldalon található valamennyi tartalom, beleértve a szöveget, ábrákat, grafikát, logókat, ikonokat, képeket, hangfelvételeket és szoftvert, a dreamgraphics.hu vagy tartalomszolgáltatóinak tulajdona és a nemzetközi, illetve magyar szerzői jogi jogszabályok hatálya alatt áll. A weboldalon található tartalmak engedély nélküli, jogosulatlan használata vagy terjesztése sérti a szerzői jogi, a védjegyekre vonatkozó, illetve egyéb jogszabályokat, és polgári- illetve büntetőjogi következményeket vonhat maga után.

Balog Krisztina kifejezett írásos engedélye nélkül sem a weboldal, sem annak egyes részei nem másolhatók, reprodukálhatók, értékesíthetők vagy továbbértékesíthetők, továbbá semmiféle más módon nem használhatók fel kereskedelmi célra.

A felhasználó felelős a szerzői jogi védelemre vonatkozó valamennyi előírás betartásáért. A dreamgraphics.hu írásos engedélye nélkül a weboldal, illetve annak hivatkozása nem helyezhető át más weboldalra.

A dreamgraphics.hu nem ruházza fel a felhasználót semmiféle kifejezett vagy hallgatólagos jogosultsággal szellemi tulajdonára, védjegyeire vagy üzleti titkaira vonatkozóan.