Szakmai Önéletrajzom

Balog Krisztina

Grafikus, Webdizájner, Oktató

Tapasztalatok

2017 - Napjainkig

Agriart-mode Kft

Jelenleg az Agriart-mode Kft-nél dolgozom Grafikus, Web-adminisztrátor, Web dizájner és közösségi média tartalomszolgáltató pozícióban. A Dark Fitness, és az OnlyOne fürdőruha márkák oldalait kezelem és látom el egyedi tartalomal, emellett pedig a MissQ divatárunak szolgáltatok grafikákat.

2017

Otthondepo.hu

A 2017-es évben a Kovács Tüzép Kft-nél dolgoztam, ahol az otthondepo.hu webáruháznak a web-adminisztrátoraként dolgoztam. A weboldal ebben az évben felkerült a hazai legnagyobb webáruházak top 10-es listájára.

2016

Magyar tudományos Akadémia

A Noldus szoftver segítségével kódoltuk le a biblioterápián résztvevő, halmozottan hátrányos gyerekek viselkedését. A projekt célja az volt, hogy megfigyeljük és elemezzük az első, a második és a harmadik foglalkozások közötti különbségeket a gyerekek aktivitása, hangulata és együttműködése alapján.

Rólam

27 éves vállalkozó vagyok, az Y generáció képviselője, aki a jövőt az online szféra fejlődésében látom. Szeretek tanulni és tanítani is. 2016-ban az EKE humán informatika tanszékének a TDK versenyén III. helyezést értem el, majd a tanulmányomat 2017-ben az országos döntőre vittem. Témám az internetes zaklatás prevenciója, melyet mai napig is tanulmányozok és ezt előadások keretében bemutatom a szülőknek, hogy családjukat védeni tudják az ilyen fajta atrocitásoktól.
Szabadidőmben  pólókat festek és ékszereket készítek, főként megrendelésre, ezeket a dreamlandpolo.hu weboldalon tekinthetik meg.
Munkán kívül tornázok és íjászkodok. Jelenleg a saját íjászegyesületünkben vagyok tag, nyaranta pedig a Hunnia Gyermekei Íjász Hagyományőrző Táborban segítek a szervezésben, a lebonyolításban és oktatóként kézműves foglalkozást tartok. 

Tanulmányok

2017

Eszterházy Károly Egyetem Informatikus Könyvtáros - Web publikátor szakirány

Tanult tárgyaim, megszerzett kompetenciáim: Szerzői jog, Bibliográfia, Rendszerprogramozás, Web-publikáció, IKT akadálymentesítés, Pályázatírás.

2013

Eötvös József Főiskola
Web-programozó

Fő tárgyaim: Hálózatok, Web-programozás, Szaknyelvi angol

2011

Eventus
Alkalmazott grafikus

Szerzett kompetenciáim: Photoshop és Illustrator ismeretek, Grafikai műhelymunka

Jártasságok

Photoshop 89%
WordPress 86%
Illustrator 62%
Html & CSS 76%
Kreatív szövegírás 91%
GDPR ismeretek 66%
Szerzői jogi ismeretek 81%
IKT Akadálymentesítés 59%

Elérhetőség

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA

Videó kódoló munkakör

OTTHONDEPO.HU

Web- adminisztrátor munkakör

Darkfitness.hu

Web – adminisztrátor, Grafikus, Közösségi média tartalomszolgáltató és web dizájner munkakör