Közösségi Média Tartalom

Szövegminták

Étterem

Gusztusos ételek és egyedi ízvilág találkozása az egyedülálló Seafood éttermünkben! Ülj be hozzánk, vagy kérd elvitelre a kiváló tengeri alapanyagokból készült, szendvicseinket! Kagylóval, hallal és homárral töltött bagettek, és kemencében sült zsömlék nagy választékban csak nálunk!

Autóbérlés

Alkalmi gépjármű bérlés a Lux Car szalonjaiban! Válassza az igazi minőséget, válasszon minket! Most még inkább érdemes nálunk bérelnie, hiszen akciós hétvégénk alkalmából kedvezményesen bérelheti a limuzinjainkat és a családi autóinkat a Budapesti szalonunkban. Nézzen be hozzánk egy körre!

adult-books-business-375903

Könyvkiárusítás

Figyelem, könyvvásár! A 2018-as évi Ünnepi könyvhét alkalmából, áruházunk készletsöprést tart! Jöjjön el, és szerezze meg a legújabb best sellereket és a régi jó klasszikusokat is hatalmas kedvezménnyel! Ne habozzon, hiszen ajánlatunk egyszeri alkalomra szól!

Divatáru

Sziasztok Csajok! Megérkezett az őszi kollekció a webshopunkba! Szeretnétek kitűnni a tömegből? Ha a válaszod igen, akkor az új kollekciónkat neked találták ki! Egyszínű és mintás ruháink közül mindenki megtalálja a neki való darabot! Válaszd a 1Way legújabb termékeit, és zsebeld be az elismerő pillantásokat!

pexels-photo-616996

Nyaralás

Szeretné ha nyaralása igazán emlékezetes lenne? Válassza a SwimForewer szolgáltatását! Verőfényes napsütés és kéklő lagúnák várják Önt és egész családját! Szavazzon bizalmat utazási irodánknak, és próbálja ki a vízisízést, a szörfölést, és a hajózást, ússzon a delfinekkel, vagy ugorjon szikláról! Bővebb információért keresse fel a weboldalunkat!

pexels-photo-355063

Fodrászat

Sziasztok! Nézzétek Balla Noémi hajcsodáját! Bizony, az ő frizurája is a szalonunkban készült!
Te is az esküvődre, szalagavatódra, fotózásodra vagy egyéb jeles alkalomra hangolódsz, és kellene egy jó fodrászat? Foglald le még ma az időpontodat hozzánk, hogy a frizuráddal kapcsolatban már ne kelljen aggódnod!

Facebook sliderek

Áttekintés az Instagramra készült grafikáimból

Egyedi grafikák a cége Instagram oldalára szabva.

Csomagok és árak

Basic

Heti két alkalommal új, egyedi grafika Instagram méretre tervezve, valamint kreatív szöveggel ellátott Facebook bejegyzés, mely tökéletesen illik majd az elkészített grafikához. A tartalom feltöltése minden  alkalommal a legforgalmasabb időpontban történik. A grafikák alkalmasak a Facebook felületén való kiemelésre, és ezáltal reklám létrehozására. Havonta kétszer a Facebook céges oldala egy új egyképes borítót kap. 
Az alapcsomag havi díja: 50000 Ft

Premium

Prémium csomag: Heti három alkalommal új, egyedi grafika Instagram méretre tervezve, valamint kreatív szöveggel ellátott Facebook bejegyzés, mely tökéletesen illik majd az elkészített grafikához. A tartalom feltöltése minden  alkalommal a legforgalmasabb időpontban történik. A grafikák alkalmasak a Facebook felületén való kiemelésre, és ezáltal reklám létrehozására. Havonta kétszer a Facebook céges oldala egy új képváltós borítót kap, ami alkalmanként 3 újabb grafikának felel meg.
A prémium csomag havi díja: 80000 Ft

Amennyiben a szolgáltatás felkeltette a figyelmét, de a tartalom gyakoriságát illetően más elképzelései vannak, kérjen egyedi árajánlatot!